• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Перемога у Обласному конкурсі мініпроєктів розвитку територіальних громад "Разом в майбутнє "2020

Перемога у Обласному конкурсі мініпроєктів розвитку територіальних громад "Разом в майбутнє "2020

2020-04-22

/Files/images/концертна зала.jpg
Дорогі друзі!
Вітаю всіх нас з перемогою Валківської районної комунальної дитячої школи мистецтв у Обласному конкурсі мініпроєктів розвитку територіальних громад “Разом в майбутнє” 2020.
Вже вдруге наш проект є переможцем. Результатом першого проекту 2018 року стало придбання для школи музичних інструментів.
Цього року наш, такий актуальний, проєкт по облаштуванню шкільної концертної зали і придбанню звуко підсилюючої апаратури також в переможцях. Тепер маємо можливість вже у наступному навчальному році в нашій школі створити сучасно обладнану концертну залу! Дякуємо голові Валківської районної ради Оноші В.П. та його заступнику Яцині Ю.Д., всьому депутатському корпусу за прийняття важливого рішення: підтримки та подальшого співфінансування проекту. Також дякуємо громадській організації “Воїни АТО” і особисто Олександру Харченку. Ця перемога тільки перший крок у реалізації проєкту, адже всі ми знаємо: хто хоче, шукає можливість, а хто не хоче шукає причину. Маємо можливість і бажання розвиватися. Разом ми сила!
Кiлькiсть переглядiв: 255

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.